Uge 15
600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g bankekød
1,2 kg hamburgerryg
4 stk. skinkeschnitzler
4 stk. røgede kyllingelår
DKK 300,00
Uge 16
600 g hakket oksekød
4 stk. skinke gordon bleu
600 g skinkekød i tern
1 kg citronskinke
1 kg bacon
DKK 300,00
Uge 17
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryster
4 stk. karbonader
750 g oksegryderet (med grønt)
DKK 300,00
Uge 18
600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede koteletter
1 kg stegeflæsk i skiver
1 stk. forloren hare
DKK 300,00
Uge 19
600 g oksekød i tern
600 g hakket kalve- og skinkekød
4 stk. forårskrebinetter
(med tomat og feta)
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
1 pk. Pølser
DKK 300,00
Uge 20
1 kg farsbrød
4 stk. fyldte koteletter
600 g hakket skinkekød
1,2 kg grydesteg af ungkvæg
750 g skinkegyros
DKK 300,00