Slagter Bertelsen
Nørregade 11
7500 Holstebro
Tlf.: 97420457

April 2019

600 g hakket kalv og flæsk
4 stk. BBQ kyllingebryst
1 stk. fyldt ribbensteg
500 g skinkekød i tern
8 stk. grillpølser
4 stk. skinkeschnitzler
1 stk. forloren hare
4 stk. fyldte koteletter
1 kg biksemad
750 g panderet med grønt
1200 g hakket oksekød
1200 g hakket skinkekød
600 g kødbollefars
4 stk. røde bøffer

DKK 1.000,00

Download opskrifter

Maj 2019

1 stk. kalvesteg med bacon
4 stk. møre bøffer
4 stk. kyllingebryst med umami
4 stk. slow cook koteletter
600 g hakket oksekød
600 g hakket svinekød
500 g skinkekød i strimler
1 stk. landkylling
800 g gryderet
8 stk. pølser
1 stk. græsk farsbrød
1 stk. røget skinkesteg
600 g stroganoff
8 stk. øl-marinerede svinekæber

DKK 1.000,00

Download opskrifter

Juni 2019

1 stk. skinkemignon a la provence
4 stk. hakkebøffer
4 stk. marinerede kyllingebryst
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød
600 g hakket svinekød
800 g hamburgerryg
1 stk. okse grydesteg
600 g skinkekød i strimler
750 g gyrospande
600 g simrekød af okse
600 g fadkoteletter
1 stk. trøffelmarineret svinefilet
1 stk. svinemørbrad

DKK 1.000,00

Download opskrifter

Juli 2019

1,2 kg svinekam med svær
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryst ”Mexico”
4 stk. pandeklare karbonader
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. kalkunschnitzler a la ”Holstein”
1 kg røget bacon
800 g hamburgerryg
1 stk. roastbeef
500 g skinkekød i tern
750 g panderet
4 stk. middagskoteletter
1 stk. svineroast

DKK 1.000,00

Download opskrifter

August 2019

800 g BBQ-revelsben
1 stk. hvidløgsmarineret nakkefilet
8 stk. grillpølser
1 stk. fyldt skinkeculotte
1 stk. ribbensteg
6 stk. grillbøffer
4 stk. kalkunsteaks m/hvidløg
600 g hakket kalv og flæsk
750 g panderet
1200 g hakket oksekød
1200 g hakket skinkekød
4 stk. kyllingebryst
4 stk. grillspyd
4 stk. løgsteaks

DKK 1.000,00

Download opskrifter

September 2019

1 stk. svineculotte
4 stk. rødvinsbøffer
4 stk. kyllingebryst teriyaki
4 stk. skinkeschnitzler
600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede kalkunbjælker
1 stk. svinemørbrad
1,2 kg porchettasteg
1,2 kg fransk kalvesteg
4 stk. kalkunmedaljoner
1 kg stegeflæsk i skiver
4 stk. unghanebryst
800 g bacon

DKK 1.000,00

Download opskrifter

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK