Slagter Bertelsen
Nørregade 11
7500 Holstebro
Tlf.: 97420457

Slagterbutikken

Slagter Bertelsen er 4. generation og har betjent kunder i over 113 år.

 

Vinder af Slagter prisen 2013

 

 

Her kan du se, hvilke punkter, der spiller en rolle i den endelige bedømmelse:

Håndværk – vægter 50 procent i den samlede vurdering

Slagterens faglige og professionelle niveau fra håndtering af produkter til tilberedningsmetoder, herunder pålægsprodukter, nytænkte løsninger og hygiejne

Evt. efteruddannelse for at holde den høje standard

Redegørelsen for kvalitet i forhold til racer, opvækst, modning/krogmodning og tilberedning

Kvaliteten af både kød og tilbehør for at sikre kunden et godt resultat på tallerkenen

Evt. signaturprodukt

Sortiment og Space Management – vægter 25 procent i den samlede vurdering

Et sortiment med dybde (forskellige udskæringer/indmad) og bredde (forskellige kødtyper), som inspirerer kunden

Udfordring af kunderne på sortiment og fokus på forbrugertrends, fx convenience

Differentieret sortiment, der appellerer til hverdag eller weekend

Redegørelsen for til- eller fravalg af økologi, lokale råvarer og varer i sæson

Tilgængelig information om kødets oprindelse, og slagterens begrundelse for sit sortiment

Kunden i centrum – vægter 25 procent i den samlede vurdering

Højt serviceniveau med synlig slagter og kunden i centrum

Evnen til at hjælpe til kundens planlagte køb (Ease to shop)

Dygtigt og differentieret personligt salg, med fokus på opsalg, mersalg og krydssalg

Gastronomisk indsigt med korrekte tilberedningsanvisninger og tanke på hele måltider

Slagteren kan dokumentere vækst i sin afdeling/butik (index eller anden dokumentation)

Glad Smiley fra Fødevarekontrollen er en betingelse!

Efter nomineringen får alle nominerede besøg af en anonym person (mystery shopper), for at juryen kan få dokumentation for kundeoplevelsen i afdelingen/butikken.